Betsafegaming.com
Betsafegaming.com
CSGO Betting 2023

CSGO Betting 2023

CS:GO eller Counter-Strike: Global Offensive som det egentligen heter, är ett av de populäraste spelen inom esport vilket märks då det finns en uppsjö av alternativ när det kommer till csgo betting. Spelet skapades av Valve och Hidden Path Entertainment och du spelar som first-person shooter tillsammans med fyra andra spelare och ni möter ett lag som består av fem spelare.

När du spelar csgo ingår du alltid i lag terroristerna eller counter-terroristerna. Om du ingår i lag terroristerna ska du och dina medspelare plantera en bomb på en av flera specifika platser innan tiden löper ut. Är du på det andra laget ska du hindra terroristerna och desarmera bomben. Varje gång ett lag vinner en runda får de en poäng och man kör oftast till “bäst av 30”.

04 Juni 2023
0'
CS GO: ESL Benelux Championship
Genk
1
tutel
0
0'
LoL: LPL
Oh My God
0
Weibo
0
04 Juni
12:00
LoL: LPL
JD
LNG
0'
CS GO: CCT West Europe
Unluko5
1
9 Pandas
0
0'
CS GO: CCT West Europe
Zero Tenacity
0
GTZ
0
04 Juni
14:00
CS GO: CCT West Europe
Illuminar
Eyeballers
04 Juni
16:00
CS GO: CCT West Europe
B8
GTZ
04 Juni
17:00
CS GO: CCT West Europe
Unluko5
HAVU
0'
Valorant: VCL Vietnam
Fancy United
1
Lazybutwannawin
0
04 Juni
13:00
CS GO: CCT North Europe
Astralis Talent
Viperio
04 Juni
14:00
CS GO: ESL Premiership
Endpoint
Into the Breach
04 Juni
15:00
Dota2: Malta Vibes
One Move
nouns
04 Juni
17:00
LoL: Prime League Pro
Eintracht Frankfurt
BIG
04 Juni
18:00
LoL: Prime League Pro
GamerLegion
E WIE EINFACH
04 Juni
19:00
LoL: Prime League Pro
MOUZ
SK Prime
04 Juni
20:00
LoL: Prime League Pro
Eintracht Spandau
NNO Prime
04 Juni
21:00
LoL: Prime League Pro
Unicorns Of Love Sexy Edition
FC Schalke 04
04 Juni
17:00
CS GO: ESL Mistrzostwa Polski
AGO Esports
PACT
04 Juni
18:00
Dota2: DPC Division 1 Eastern EU
9 Pandas
Virtus.Pro
04 Juni
18:00
Dota2: DPC Division 1 SA
Infamous
Hokori
04 Juni
21:00
Dota2: DPC Division 1 SA
Mad Kings
Balrogs
04 Juni
18:30
CS GO: IEM Dallas
MOUZ
ENCE
04 Juni
19:30
CS GO: ESEA Advanced Europe
mouz NXT
ARCRED
04 Juni
19:30
CS GO: ESEA Advanced Europe
Coalesce
Aurora
04 Juni
21:00
Dota2: DPC Division 1 West EU
OG
D1 Hustlers

CS:GO betting – Betta på CS:GO

Om du vill syssla med csgo gambling kan du betta både på det slutliga resultatet och vem som vinner en specifik runda. När lagen har spelat 15 rundor byter ni positioner för att de ska vara så rättvist som möjligt. Beroende på turnering spelar du normalt bäst av 1 eller bäst av 3. Från och med att du tävlar i CS:GO och vinner matcher börjar du samla på dig csgo ranks. Dessa ger en hint om hur bra du är på spelet och totalt finns 18 stycken ranks.

Oavsett om du spelar själv eller inte kan det vara roligt att syssla med cs go betting. Det finns flera csgo betting sites att välja på bland annat, Betsson, Unibet och LeoVegas. När du håller på med csgo gambling sätter du in pengar på en esport spelsajt, sedan väljer du antingen en turnering eller csgo match betting. Beroende på spelsajt finns det flera olika spelalternativ, till exempel vem som vinner en viss runda och vilket lag som når en final. Det finns även csgo betting med skins bet, som är en slags valuta som ger dig utrustning och vapen från spelet. Csgo coinflip är en satsning där du har 50 % chans att vinna skins, precis som en myntkastning.

För att ha så stor chans och så bra förutsättningar som möjligt med din Csgo gambling är det viktigt att läsa på om lagen och de olika turneringarna. Det finns många fans som lägger ut sina egna speltips på nätet.

Cs:co Betting – CS:GO Odds

Olika csgo betting sites har olika odds, och du vill givetvis hitta de som är mest fördelaktiga. Därför är det viktigt att jämföra odds på esportsbetting för att se vilken sajt som ger bäst utdelning tillbaka. Ett bra odds är naturligtvis så högt som möjligt. Vill du göra det extra spännande kan du lägga ditt csgo bet live när en match är igång. Då ändrar sig live oddsen hela tiden beroende på vad som händer i matchen.

Många cs go betting sites erbjuder någon form av välkomstbonus i samband med att du gör din första registrering, ibland kan du hitta rabattkod csgo-bets spela. Om du utnyttjar den får du lite extra pengar att spela för. Oftast finns det ingen bonus som är specifik för esports betting eller csgo utan det handlar om en generell bettingbonus. Oftast är det en matchningsbonus, till exempel 100 % upp till 2 000 kronor. Efter att du aktiverat claim bonus ska det beloppet sedan omsättas på valfri sport och då kan du välja csgo betting.

Läs alltid igenom villkoren innan du beslutar dig för att ta en välkomstbonus. Hur mycket du vinner beror naturligtvis på hur mycket du satsar men är du duktig och väl insatt i lagen kan du mycket väl vinna en större summa. Det går som vi tidigare nämnt även att betta i skins men det är inget som erbjuds hos några spelbolag med svensk licens, i alla fall inte i nuläget.

CSGO gambling sites

100 % upp till 100 kr
5,0 rating
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
100 % upp till 500 kr
5,0 rating
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
Få 100 kr i free-bet
5,0 rating
5.0
18+år - www.stodlinjen.se  | Regler & villkor gäller. | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller nya spelare från 2020-12-22. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. | Fullständiga regler och villkor här.
Dubbla din insättning upp till 5 000 kr
120 kr i gratisspel
5,0 rating
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

CS:GO Betting – the Guide

Serien med Counter-strike spelen lanserades redan i början av 2000-talet och idag är det inte ovanligt att över 500 000 människor spelar samtidigt. Som med alla spel handlar det om att träna och lägga ner tid på att bli en bättre spelare. Till att börja med kan du alltid titta på när andra spelar och se hur de gör, det finns till exempel många spelare som laddar upp sina sessioner på YouTube eller livestreamar på Twitch.

CSGO Stash

Det som är unikt med CS:GO är att du har begränsade möjligheter att köpa utrustning och vapen. Det beror helt på hur mycket pengar du och ditt lag lyckas vinna ihop. Med bättre vapen och utrustning är det förstås enklare att nå målen. På sajten csgo stash kan du se alla skins, vapen och mycket mer. Det finns flera olika typer av Counterstrike-spel, bland annat Counter-Strike: Condition Zero och Counter-Strike: Source. Ibland går det att hitta skins, eller på svenska – hud gratis spel.

Läs på om vapen

Läs också tips på nätet, till exempel om vilka vapen som är bäst till vilka situationer. CS:GO är ett oerhört populärt spel och det finns massor av information att hitta på nätet om gamble. Här kan du också läsa om olika strategier som finns, för att bli riktigt duktig måste du bland annat lära sig att hantera olika vapen. Alla vapen har nämligen olika rekyler och för att kunna göra maximal skada på dina motståndare måste du känna alla vapen.

Var uppmärksam

En annan strategi är att lyssna efter dina motståndares fotsteg för att få nys om vart dina fiender befinner sig. På sätt kan du få ett övertag och slå till när de minst anar det. Ju mer du kan om csgo desto större fördel har du på csgo betting.

FAQ - frågor och svar om CS:GO

Några av de populäraste gambling sites med svensk spellicens är Betsson, Unibet och Mr Green. Här finns spel erbjuds satsa på.

Ja, det gör du, det är fem spelare i varje lag och det är alltid två lag som möter varandra. Du spelar antingen som terrorist som placerar ut bomber eller som anti-terrorist som ska desamera dessa.

Det varierar lite beroende på vilken spelsajt du spelar på men vanliga alternativ är turneringsvinnare, matchvinnare, handikapp och om ett lag kommer att nå finalen. Vad som erbjuds beror oftas på vilket land läs omdöme kan därmed vara bra.

Ja, det finns esports-turneringar med fokus på CSGO och där finns stora prispengar att vinna. De största turneringarna kallas för ESL pro league, samt cs go major och inkluderar bland annat svenska DreamHack.