Denna webbplats innehåller affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått. Läs mer här.

Hos Esportsbetting.se har vi affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått.  Läs mer här.

Betsafegaming.com
Betsafegaming.com
CSGO Betting 2023

CSGO Betting 2023

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) är ett av de allra mest populära spelen när det kommer till både e-sport och betting. Idag spelas det nämligen hundratals matcher mer eller mindre dagligen och det finns alltid en uppsjö av CS:GO odds att hitta för den spelsugne.

Spelet, som släpptes redan 2012, är producerat av Valve och är en del av den odödliga Counter-Strike serien. Nu är även nästa upplaga av succéspelet på gång, och Counter-Strike 2 betting är ett faktum. Detta är ännu en av anledningarna till att CS:GO betting är så populärt. Många är hoppfulla om vad framtiden har att erbjuda, och vi på Esportsbetting är här för att guida dig igenom allt vad CS:GO betting innebär!

Vad innebär odds på CS:GO?

För den som inte är bekant med begreppet så kanske CS:GO odds låter märkligt, men det är faktiskt en av de absolut största sporterna att spela på på många svenska bettingsidor. Det är inte konstigare än att det är odds på matcher inom spelet CS:GO. Precis som på traditionella sporter så är det mest populära att spela på resultat, men i och med att dess popularitet blivit allt större så har även andra typer av spel blivit populära. Bland annat kan man spela på CS:GO odds på vem som planterar bomben flest gånger, vem som får mest kills och mycket annat. Det går även att betta med CS:GO skins istället för pengar.

Idag är det inte mer ovanligt med en esport spelsajt än en spelsajt för andra sporter. Detta är förstås positivt för alla oss som gillar att spela på just odds på CS:GO. Ett större utbud betyder fler möjligheter till betting på CS:GO och bättre odds.

Vill du inte vänta längre så kan du komma igång och spela redan nu med hjälp av vår lista med aktuella odds här nedanför. Betsafe, som är en av de mest populära CS:GO gambling sites som finns, erbjuder för tillfället följande CS:GO odds för dig att spela på:

24 September 2023
0'
CS GO: ESportsBattle
sEight
1
Gameinside
1
0'
Dota2: Esports Battle
Fuzanglong
0
Amanita
0
0'
CS GO: ESEA Advanced Europe
Atlantic
0
Mixfits
0
24 September
09:00
Rainbow Six: South East Asia League
Fury
Bleed eSports
24 September
10:00
Rainbow Six: South East Asia League
Elevate
Gelida Esports
24 September
11:00
Rainbow Six: South East Asia League
VARIANX
NoCap
24 September
12:00
Rainbow Six: South East Asia League
Dire Wolves
Champion
24 September
09:00
M4 World Championship
Onic Philippines
Omega
24 September
11:30
M4 World Championship
AP Bren
Blacklist International
24 September
09:00
Arena of Valor: ROV Pro League
eArena
Buriram United
24 September
09:00
Arena of Valor: Douyu Cup
RNG
Estarpro
24 September
11:00
Arena of Valor: Douyu Cup
Rogue Warriors
MTG
24 September
09:30
Valorant: Red Bull Home Ground
FENNEL
FAV Gaming
24 September
10:00
Valorant: China Evolution Series
Funplus Phoenix
Rare Atom
24 September
10:00
CrossFire: Championship
Qing Jiu Club
Baisha Gaming
24 September
10:30
Mobile Legends: MPL Indonesia
Bigetron Alpha
Evos Legends
24 September
10:30
Mobile LoL: ML Invitational
Team HAQ
Homebois SG
24 September
10:30
Mobile Legends: MPL Singapore
RSG Singapore
Evil
24 September
10:30
CS GO: CCT Online Finals
Monte
Preasy
24 September
11:00
Arena of Valor: Arena of Glory
Tan Voi Gaming
HQ Esports
24 September
11:00
SC2: PiG Sty Festival
Serral
Bunny
24 September
11:00
Crossfire: HD League
KingZone Gaming
5KS
24 September
11:00
CS GO: CCT North Europe
9 Pandas
Anonymo
24 September
11:00
Dota2: DreamLeague
Shopify Rebellion
BetBoom
24 September
11:30
CS GO: ESL Pro League
Lynn Vision
Liquid

CS:GO betting – Hur gör man för att spela på CS:GO odds?

Om du har hittat in till oss här på Esportsbetting så vet du säkert vad CS:GO är redan, men det kanske ändå inte är helt tydligt hur man faktiskt börjar med CS:GO betting. Steg ett för att börja spela är att hitta en bra sida att spela på. Tack vare spelets omåttliga popularitet så behöver man inte leta särskilt länge för att hitta en bra spelsida med odds på CS:GO och andra e-sporter. Vi kommer att komma med några konkreta tips på CS:GO betting sites med bra bonusar lite längre ned om du fortsätter att läsa.

Steg två är sedan att göra din första insättning, vilket du gör precis på samma sätt som vanligt. Välj någon av de metoder som spelsidan erbjuder, bestäm summa, skriv under med BankID och sedan är det bara att börja spela. Välj bland liveodds, vanliga CS:GO odds och kombinera tillsammans med andra odds utan några som helst problem.

I väntan på Counter-Strike 2 har utbudet av odds ökat explosionsartat, och idag finns en helt annan variation än tidigare. Att spela på matchvinnare är fortfarande det mest populära, men nu kan du också spela på vem som får mest kills, vem som får flest assists och allt däremellan.

Det finns också gott om olika turneringar för dig att välja mellan. Störst är de Majors som anordnas några gånger per år, men det finns också en hel del mindre turneringar med bra lag att spela på. Bland annat har vi svenska Dreamhack, ESL och ESEA som alla anordnar olika turneringar. Ett CS:GO betting tips kan vara att specialisera sig på någon av de mindre ligorna och de mindre lagen och på så sätt knipa några riktigt fina odds. Oavsett vad du väljer så finns det alltid ett stort utbud att välja mellan.

CS:GO betting – tips för att lyckas

Alla som ger sig på att spela på odds, oavsett om det handlar om e-sport eller inte, vill såklart optimera sina chanser att vinna. Viktigt att komma ihåg är att det aldrig finns några garantier, men man kan faktiskt ge sig själv lite bättre förutsättningar. Här nedan har vi samlat tre bra CS:GO betting tips du kan använda dig av:

Läs experter och andra spelares CS:GO betting predictions

Ett väldigt effektivt tips är att läsa andras CS:GO betting predictions. På så sätt får du en inblick i hur andra resonerar kring kommande och pågående matcher. Du ska inte stirra dig blind på vad andra säger, men att höra och ta till sig information av andra är en förutsättning för att lyckas. Det finns oerhört många duktiga spelare där ute och man ska inte alltid tro att man själv vet bäst. På så sätt kan du också få reda på information som skulle kunna påverka matchens utfall. Någon kanske har hört något kring matchen som du missat och som är avgörande för hur du lägger ditt spel.

Specialisera dig på någon specifik region, lag eller liga

Ett tips vi gillar att ge till alla oavsett om det gäller live odds på esport eller odds på andra sporter är att specialisera sig. Det är omöjligt för dig att hålla koll på alla regioner, lag och ligor. Välj istället ut några favoriter som du ser till att du lär dig så mycket som möjligt om. Kunskap är nyckeln till att bli en lyckad spelare och är det absolut viktigaste för att optimera dina vinstchanser när det kommer till betting på CS:GO.

Spela på flera olika spelsidor

Vårt sista tips är att inte bara spela på en och samma sida, utan testa flera olika CS:GO gambling sites. På så sätt kan du plocka hem fler bonusar och få ett ännu större utbud av odds att välja mellan. Som svensk finns det absolut ingen anledning att bara hålla sig till en och samma sida och de allra flesta väljer därför åtminstone ett par stycken. Vi kommer att ge några bra tips i sektionen nedan, så det är bara att välja och vraka.

Topp 5 CS:GO betting sites

100 % upp till 500 kr
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
Få 100 kr i free-bet
5.0
18+år - www.stodlinjen.se  | Regler & villkor gäller. | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller nya spelare från 2020-12-22. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. | Fullständiga regler och villkor här.
120 kr i gratisspel
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
100 kr utan insättning
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

100 % upp till 500 kr

4.8

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

CS:GO betting – Hur spelas Counter-Strike: Global Offensive?

Counter Strike: Global Offensive, CS:GO, är ett av de allra mest populära spelen inom genren first person shooters (FPS). Det innebär kort och gott att det är ett spel som går ut på att skjuta och utmanövrera varandra ur ett förstapersonsperspektiv. Som e-sport så tävlar man mellan två lag med fem personer i varje.

En match spelas som bäst av 30 rundor. En match kan om slutresultatet är 15-15 behöva gå till övertid och då spelar man ytterligare bäst av 6 fram tills att något av lagen vinner. Spelet är också uppdelat på så sätt att man efter 15 rundor byter mellan de två olika lagen Terrorists (T) eller Counter Terrorists (CT).

En runda kan vinnas på tre olika sätt. Först och främst vinner laget som lyckas döda alla motståndare utan att bomben blivit planterad. Som T är lagets uppgift att lyckas få ned bomben på marken på någon av kartans bombplatser och sedan skydda den fram tills att den sprängs. Lyckas den sprängas så vinner T rundan. Skulle CT däremot lyckas desarmera bomben innan rundan är slut så vinner istället dem.

Det finns flera olika kartor som spelas inom professionell Counter-Strike, varav vissa har spelats ända sedan den första upplagan släpptes i slutet på 90-talet. De har putsats på konsekvent sedan dess, vilket är en stor anledning bakom varför de är så välbalanserade som de är idag. De allra mest populära kartorna är följande:

  • Mirage
  • Dust 2
  • Vertigo
  • Inferno
  • Nuke
  • Ancient
  • Anubis

Spelet kan låta lite krångligt att förstå sig på om du inte har någon koll sedan innan. För dig som är helt ny till CS:GO och CS:GO betting så kan vi rekommendera att själv ladda ner spelet och testa några rundor. På så sätt kommer du mycket snabbare förstå dig på hur det fungerar. Dessutom är det ett oerhört roligt spel även på en amatörnivå och du har många roliga speltimmar framför dig.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Counter-Strike: Global Offensive är ett av de allra mest populära spelen när det kommer till esports betting och möjligheterna är många. Spela på resultat, K/D/A, placering på scoreboard och mycket annat på bettingsidor med svensk licens. Börja kika på några av sidorna vi tipsade om ovan så kommer du igång med CS:GO betting på nolltid. Ha kul, lycka till och kom alltid ihåg – spela ansvarsfullt.

FAQ - frågor och svar om CS:GO

Några av de populäraste gambling sites med svensk spellicens är Betsson, Unibet och Mr Green. Här finns spel erbjuds satsa på.

Ja, det gör du, det är fem spelare i varje lag och det är alltid två lag som möter varandra. Du spelar antingen som terrorist som placerar ut bomber eller som anti-terrorist som ska desamera dessa.

Det varierar lite beroende på vilken spelsajt du spelar på men vanliga alternativ är turneringsvinnare, matchvinnare, handikapp och om ett lag kommer att nå finalen. Vad som erbjuds beror oftas på vilket land läs omdöme kan därmed vara bra.

Ja, det finns esports-turneringar med fokus på CSGO och där finns stora prispengar att vinna. De största turneringarna kallas för ESL pro league, samt cs go major och inkluderar bland annat svenska DreamHack.

CS:GO är numera helt gratis och kan laddas ner av alla som har ett Steam-konto.

CS:GO kom ut i augusti 2012. Spelet har genomgått många förändringar sedan dess men är i grunden samma spel.

Tyvärr kan du inte spela på case odds CS:GO på svenska bettingsidor, utan där är det bara betting på CS:GO för riktiga pengar som gäller.