Denna webbplats innehåller affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått. Läs mer här.

Hos Esportsbetting.se har vi affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått.  Läs mer här.

Guider

Esport har faktiskt funnits med i svängarna i flera år men många har nu börjat upptäcka det mer och mer. För dessa nybörjare som nu börjar känna på vattnet och vill fördjupa sig i sporten har vi laddat upp med några guider som du kan ta del av. På så sätt kan du få ett bättre grepp om allt och snabbt komma igång med all vad esport innebär.

Vad är e-sport?

Esport är som du kanske redan vet mycket populärt både i Sverige och i resten av världen. Men vad betyder egentligen e-sport? E-sport är kort och gott en förkortning av det som heter elektronisk sport och är ett namn som inkluderar alla spel som tar plats i en virtuell miljö. Det behöver inte endast handla om datorspel utan allt från TV-spel och VR-spel till mobilspel är inkluderade. Själva begreppet e-sport kommer från början från Sydkorea men idag används det över hela världen. Populära e sporter är bland annat CS:GO, Call of Duty och DOTA 2.

Esport guider

Läs mer om esport i våra guider nedan.

Oavsett vilken sport du gillar finns det lag att följa och tävlingar att förlora dig i. Men när det kommer ...
10 november, 2020
Oavsett om du satsar på CSGO, Dota 2, LoL, Overwatch eller något annat spel, kommer du säkert att stöta på ...
22 oktober, 2020
Som spelare är vi tvungna att lära oss tidigt hur vi måste gå in med rätt attityd när det är ...
21 maj, 2020
Betting på esport är som vilken sport som helt i grunden. Du satsar pengar på en match eller ett resultat ...
21 maj, 2020