Denna webbplats innehåller affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått. Läs mer här.

Hos Esportsbetting.se har vi affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått.  Läs mer här.

Vad är en odds- och esport bonus?

Esport och betting är två fenomen som går sida vid sida och blir större för varje dag som går. Därför har det blivit allt mer populärt att kombinera de två och för att få ut så mycket som möjligt för sina pengar så vill du förstås ha en esport bonus av något slag. Här nedan kommer vi att gå igenom exakt vad en esport betting bonus är, hur du hittar den bästa samt lite andra bra tips och tricks. Läs vidare så får du veta allt!

Hur fungerar en odds- och esport bonus?

En esport betting bonus fungerar likt vilken annan sport bonus som helst, bara att den är utformad för att använda på just esport. Det kan vara Counter-Strike, Dota, League of Legends eller egentligen vilket spel som helst som klassas som esport. För den som är helt ny inom betting och casinovärlden så innebär en bonus något du får när du först registrerar sig på spelsidan. Det kan vara allt från gratis spel till extra pengar och riskfria spel. Det hela beror på vad spelbolaget själva väljer att erbjuda.

Sedan kan dessa bonusar fungera på väldigt olika sätt beroende på vilket bolag det är som erbjuder dem. En esport betting bonus på en viss sida behöver inte alls vara lik en på en annan sida, och därför är det väldigt viktigt att se till att du väljer rätt redan från början.

120 kr i gratisspel

5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
100 kr utan insättning
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
100 % upp till 500 kr
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

Matchat gratisspel upp till 500 kr

5.0

18+år - www.stodlinjen.se  | Regler & villkor gäller. | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-17. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. | Fullständiga regler och villkor här.

100 % upp till 500 kr

4.8

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

100 % upp till 1 000 kr

4.5

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

100 % i bonus på alla insättningar upp till 200 cryptobonus

4.5
Gratisspel värt upp till 1 000 kr
4.5
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
100 kr i gratisspel
4.5
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

100 % bonus - dubbla din första insättning

4.5

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

Så väljer du rätt esport betting bonus

Det absolut viktigaste när du ska välja en ny esport bonus är att se till att kolla in alla de alternativ som finns. Numera är det lätt att jämföra olika bonusar och därför är det också lätt att hitta rätt. Jämför du omsättningskrav, bonusstorlek och allt annat som är relevant så behöver det inte dröja innan du hittar den där perfekta bonusen.

Med det utbud av esport betting bonus som finns idag så finns det ingen anledning att nöja dig med något annat än det bästa. Ta därför några extra minuter innan du bestämmer dig, och kom alltid ihåg att läsa igenom villkoren noggrant. En esport bonus som verkar bra på ytan kan ha villkor som gör den mindre gynnsam.

Något annat som är väldigt viktigt är att se till sig själv och vad du själv gillar för bonusar. Vad någon annan tycker är den bästa formen av sport bonus behöver inte vara den bästa formen för dig. Därför kan det vara bra att först och främst fundera över vad du värderar högst med en bonus. Är det stora bonusar med högre omsättningskrav eller free bets där du kan plocka ut vinsterna direkt? Alla har vi våra preferenser, och det viktigaste är alltid att välja det du själv gillar.

esport bonus

Olika varianter av betting bonusar

Det finns många olika former av bettingbonusar och här nedan kommer vi att gå igenom de allra mest populära. Det är svårt att säga att det ena alternativet skulle vara bättre än det andra, och alla har sina egna preferenser. Fundera därför på vilket alternativ som passar just dig bäst.

Något som gäller för alla bonusar oavsett variant är att de alltid kommer med vissa regler och villkor. Insättningsgränser, omsättningskrav, och mycket annat är bra att veta innan du väljer att plocka hem en bonus. Kolla därför alltid upp det innan du gör ditt val.

Insättningsbonus

Den allra mest populära formen av esport betting bonus är en insättningsbonus. Det innebär helt enkelt att du får en bonussumma när du gör din första insättning. I de allra flesta fall så brukar den ligga på 100 %, men det finns exempel på insättningsbonusar på flera hundra procent. Hittar du en esport bonus som är en insättningsbonus på 100 % så innebär det att du kommer få dubbelt så mycket att spela för som du själv sätter in. Sätter du in 100 kr får du 200 kr att spela för, och så vidare.

Free Bets

En annan form av esport bonus som är bra att känna till är free bets. Free bets innebär precis vad det låter som, alltså att du får möjlighet att lägga ett gratisspel. Det kan se ut på olika sätt, och ibland kan du få ett enskilt gratisspel och ibland kan du få flera.

Får du ett free bet så innebär det att du får kan lägga ett spel på en viss summa helt gratis med pengar som från början inte var dina. Vinner du med ditt bet så får du sedan behålla vinsten, men om du förlorar så har du inte förlorat några av dina egna pengar.

Förhöjda odds, riskfritt spel och mycket mer

Förutom de två mest populära som vi nämnde ovan så finns det även andra populära bonusar inom esport bonus och vanlig sport bonus. Bland annat har vi förhöjda odds som är populärt bland vissa spelare. Även det innebär precis vad det låter som, alltså att du får bättre esport odds på ett visst eller ett visst antal spel.

Riskfritt spel är även det väldigt populärt och liknar till viss del hur free bets fungerar. Skillnaden här är att du lägger en insats med dina egna pengar, men du blir inte av med dem om du förlorar. Vinner du så får du plocka hem pengarna och den insats du själv lagt, och förlorar du så får du bara tillbaka din insats.

Sedan dyker det upp nya former av esport betting bonus lite då och då, så det är bäst att vara uppmärksam kring vad som händer. Hitta din egen favorit och leta sedan runt hur utbudet ser ut.

Omsättningskrav för en esport bonus – hur fungerar det?

Som vi redan har nämnt så bör du alltid hålla koll på regler och villkor, och inte minst på bonusens omsättningskrav. Ett omsättningskrav för en esport bonus fungerar precis som det alltid gör, alltså att du måste omsätta pengarna ett visst antal gånger innan du kan plocka ut dem.

Gör du en insättning på 100 SEK och plockar hem hem en insättningsbonus på 100 % så kan du inte bara plocka ut pengarna direkt efter ditt första spel. Ligger omsättningskravet på exempelvis 10x så måste du omsätta pengarna tio gånger. Du måste alltså omsätta 1 000 SEK på en bonus på 100 SEK, eller 2 000 SEK om villkoren säger att det gäller även insättningen.

Ett generellt tips när det kommer till esport betting bonus och egentligen alla former av bonusar är att leta efter bonusar med låga omsättningskrav. Höga omsättningskrav behöver inte nödvändigtvis vara dåliga så länge du vet om dem, men de allra flesta spelare föredrar förstås att kunna plocka ut sina vinster som dem vill.

FAQ - Frågor och svar om oddsbonus på esport

Vilken esport bonus som är bäst skiljer sig från vecka till vecka, och i vissa fall från dag till dag. Jämför därför alltid de olika bonusarna innan du väljer en och prioritera dem som tillåter de spel du gillar mest.

En esport bonus och sport bonus är mer eller mindre samma sak, men en esport bonus kan i vissa fall vara exklusiv för spel på just esport.

Ja, så länge du uppfyller de krav och villkor som ställs. Viktigast är att du är över 18 år och inte tidigare spelat på sidan.

Ja. Det finns vissa spelbolag som erbjuder en helt omsättningsfri esport bonus. Dessutom finns det många som erbjuder väldigt låga omsättningskrav.