skriven av Amanda
icon Till Spelsidan icon Till Spelsidan
Regler & Vilkor gäller
18+ | www.stodlinjen.se  | 18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.| Regler & Villkor gäller
BONUS

100 % upp till 500 kr

5 / 5
Betyg
Sammandrag

Betway anses vara den största operatören som har satsat helhjärtat på esport. Här hittar du en utav de bästa sektionerna för esport plus en bra välkomstbonus.

Betway recension

Betway grundades 2005 och är kanske mest känt för att de är officiell sponsor till den engelska fotbollsklubben West Ham. De sponsrar även franska storklubben PSG och engelska Leicester City. De har precis som namnet avslöjar lagt störst fokus på betting och är en utav de största bettingsidorna. De har ett stort utbud där Betway esport är en av kategorierna. Betway ägs av ett bolag med samma namn, Betway Limited med huvudkontor på den lilla medelhavsön Malta. Betway var ett av de spelbolag som ansökte och blev beviljade svensk spellicens så alla svenska spelare kan registrera sig utan problem. Det är viktigt att du spelar på Betway.se och ingen annan av deras sajter. Här berättar vi mer om vad denna klassiska sajt har att erbjuda.

Bonus på esport – upp till 500 kr

En sajt som är så fokuserat på odds och betting har så klart en oddsbonus att erbjuda sina nytillkomna spelare. Det finns alltså ingen specifik esport-bonus utan det är en generell oddsbonus. Dock kan du betta på vad du vill så det spelar inte så stor roll. Oddsbonusen ger dig 100 % upp till högst 500 kronor. Alltså börjar du spela med 1 000 kronor om du utnyttjar bonusen maximalt.

För att ta del av bonusen måste du göra en insättning på minst 100 kronor och det är endast Trustly och kort som är giltiga betalningsmetoder. Omsättningen ligger på sex gånger pengarna. Om du satsar på ett odds mellan 1,30 till 1,74 omsätter du 100 % av din satsning. Om du bettar på ett högre odds omsätter du 300 % av din satsning. Allting under 1,30 räknas inte mot omsättningen. Om du klarar av att omsätta ditt bonusbelopp omvandlas det du har kvar på kontot till riktiga och uttagbara pengar.

18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Vilka e-sporter finns tillgängliga?

Betway har faktiskt ett riktigt bra utbud när det gäller e-sport och du kan betta på allt från CS:GO och Dota 2 till Overwatch och Rainbow Six, bara för att nämna några av spelen. De har faktiskt ett större utbud än flera sina konkurrenter om man bara ser till utbudet av esport.

När du kommer in på sportdelen kan du välja “all esport” och sedan sortera efter vilket spel du vill betta på. Det kommer då underflikar där du kan se alla aktuella matcher och eventuella turneringar hos Betway. Det finns även två flikar som visar aktuella matcher och matcher som är live. Om du inte vet vilken specifik turnering du vill spela på kan du alltid börja här.

När du har hittat en match som du vill spela på kan du antingen spela på matchvinnare eller andra alternativ. Du behöver bara klicka på den utvalda matchen så ser du exakt vad som finns. Att spela live blir allt mer populärt och det betyder enkelt förklarat att oddsen går upp och ned beroende på vad som sker mellan lagen. Betway livestreamar även en del av matcherna så du kan följa vad som händer utan att behöva titta på matchen någon annanstans.

Support via live chatt

Om du vill komma i kontakt med kundtjänsten hos Betway behöver du först scrolla längst ned på sidan och trycka på “hjälp och support”. Deras hjälpcenter kommer då att öppnas i ett nytt fönster och du kommer till en FAQ där du kan söka efter din fråga. Du ser även olika kategorier och de vanligaste frågorna som tillhör dessa. FAQ:n är på svenska och tar upp det mesta du kan tänkas undra när du ska betta på deras spelsajt. Dock är det lite svårt att komma i kontakt med deras livechatt. Du måste nämligen klicka på “hjälpte den här frågan dig” längst ned på sidan och välja nej. Först då kommer ett alternativ upp där du kan kontakta live chatten. Detta måste vi säga är ett litet minus. De har inte heller några andra kontaktvägar utan det är chatt som gäller. Dock har de öppet dygnet runt vilket vi gillar.

Insättning och uttag på Betway

Gällande insättningar och uttag så samarbetar Betway med flera av de populäraste betalningsmetoderna i branschen. Du kan naturligtvis sätta in direkt med ditt kort om du har ett VISA eller MasterCard. Tänk på att du rekommenderas använda samma metod för insättning som för uttag och att det kan ta längre tid att få dina pengar om du tar ut med kort. I alla fall i jämförelse med andra betalningsmetoder.

En annat alternativ är Trustly som är både snabbt och tryggt. Här har du också fördelen av snabba uttag som går direkt till ditt bankkonto. Ett tredje alternativ är e-plånboken Neteller som fungerar som en mellanhand mellan dig och spelsajten. Du för först över pengar till Neteller och sedan vidare till Betway. Det går sedan att göra en överföring till ditt bankkonto från Neteller om du har gjort ett uttag från spelsajten.

Fördelar med Betway esport

  • Stort utbud av olika e-sporter
  • Möjligheten att livestreama en del matcher
  • En utförlig FAQ på svenska

Sammanfattning och vårt betyg

Betway är en känd spelsajt som har riktigt många alternativ när det kommer till att betta på e-sport. De har även licens från Spelinspektionen vilket underlättar för alla svenska spelare. Vårt betyg blir 4 av 5 då vi tycker det är lite krångligt att komma i kontakt med kundtjänsten samt att de endast erbjuder live chatt. Dock är utbudet av esport bland det största vi skådat om man jämför med andra stora operatörer. Så om du är ute efter att fokusera på esport är Betway ett bra val.

100%
Betyg
BONUS

100 % upp till 500 kr

icon Till Spelsidan icon Till Spelsidan
Regler & Vilkor gäller
18+ | www.stodlinjen.se  | 18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.| Regler & Villkor gäller

Relaterade Inlägg