Denna webbplats innehåller affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått. Läs mer här.

Hos Esportsbetting.se har vi affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått.  Läs mer här.

Super Smash Bros Betting

Super Smash Bros Betting

Super Mario är kanske det mest folkkära videospelet i historien. På samma sätt kan man nog säga att Super Smash Bros är det mest folkkära fightingspelet i historien. Genom åren har det funnits flera olika versioner av Super Smash Bros som varit populära som esport: Super Smash Bros Melee, Super Smash Bros Brawl och Super Smash Bros Ultimate. Det är också den kronologiska ordningen för spelen. Den första versionen av Super Smash Bros släpptes redan 1999 till Nintendo 64 och har sålt över 5 miljoner exemplar världen över. Super Smash Bros Ultimate har sålt över 13 miljoner exemplar. Super Smash Bros Ultimate som släpptes till Nintendo Switch har redan sålt nästan 30 miljoner exemplar. När det kommer till esport och Super Smash Bros betting har spelet levt i skymundan.

Kort fakta Super Smash Bros esport:

Utgivare: Nintendo
Utgivningsdatum: 21 Januari, 1999
Stora Super Smash Bros turneringar 2022: Smash Ultimate Summit, Smash World Tour, GENESIS
Betta på Super Smash Bros: Betsafe
Streama Super Smash Bros: Twitch, YouTube Gaming

Super Smash Bros bettingsidor

100 kr utan insättning
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller
100 % upp till 500 kr
5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

Matchat gratisspel upp till 500 kr

5.0

18+år - www.stodlinjen.se  | Regler & villkor gäller. | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-17. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. | Fullständiga regler och villkor här.

120 kr i gratisspel

5.0
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

100 % upp till 500 kr

4.8

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se  | Regler & Villkor gäller

Super Smash Bros turneringar

Super Smash Bros betting har en lång historia, slår man ihop alla turneringar som spelats handlar det om över 5300 registrerade esport turneringar med prispengar. Den totala prispotten för alla Super Smash Bros turneringar sedan tidigt 2000-tal ligger på över 72 miljoner kronor. Detta till trots har Super Smash Bros betting alltid varit ovanligt. Anledningen till att Super Smash Bros betting inte är populära är till stor del på grund av att Nintendo inte ger något stöd till esport. Trots att esport exploderat det senaste decenniet har Nintendo som spelutgivare och ansvariga för Super Smash Bros och andra titlar som Pokémon UNITE inte varit intresserad av att vara involverade. Detta till trots har Super Smash Bros ändå en rik historia som esport. Men då handlar det istället om många mindre gräsrotsorganisationer som arrangerar turneringar. Jämför man med andra esporter som är populära för betting så räcker det med att räkna upp en handfull turneringar för komma upp i den totala summan prispengar som Super Smash Bros genererat över sin över 20 år långa historia.

Super Smash Bros Gameplay

Super Smash Bros gameplay för esport är likt ett fightingspel då det är två spelare som kontrollerar varsin karaktär från Nintendos universum. Karaktärerna har sin karaktäristiska egenskaper och krafter. Varje individuell karaktär är unik. Sedan handlar det om att besegra motståndaren för att vinna matchen. Trots att Super Smash Bros är ett fightingspel skiljer det sig från andra spel från genren. Vanligtvis i ett fightingspel handlar det om att slå ned motståndaren och tömma dennes livmätare. I Super Smash Bros handlar det istället om att fylla upp sin så kallade skademätare, eller damage counter, och när den är uppfylld går det att “sparka ut” motståndaren från spelplanen. Det här tillvägagångssättet i Super Smash Bros gameplay gör spelet unikt, samt att det gör spelet mer barnvänligt då det inte handlar om att slå motståndaren medvetslös.

Super Smash Bros Betting och Odds

Då Super Smash Bros esport saknar stora turneringar och prispengar har det som sagt gjort att Super Smash Bros betting inte erbjuds särskilt ofta. När det erbjuds är det vanligtvis bara spelmarknaden Matchvinnare som erbjuds.

När det kommer till esportsbetting behöver speloperatörerna ha god kännedom om spelarna som deltar, samt kunna lite på organisatörerna och alla inblandade parter. Det är ju det som är problemet för att Super Smash Bros betting ska bli populärt. När det handlar om gräsrotsorganisationer är det en lägre chans att Super Smash Bros betting ska kunna erbjudas. Dock händer det vid något enstaka tillfälle per år att Super Smash Bros odds erbjuds via svenska spelsidor. Men tyvärr erbjuds det inte alls så ofta som vi skulle vilja att det gjordes.

Det är framförallt två stora Super Smash Bros turneringar som brukar erbjudas för betting hos svenska spelsidor: Smash Ultimate Summit och Smash World Tour (Ultimate Finals). Med andra ord, om du är intresserad av att betta på Super Smash Bros så har du bäst chans att hitta esport odds då dessa två turneringar spelas.

Super Smash Bros odds

I och med att Super Smash Bros esport inte är särskilt vanligt idag så erbjuds det sällan Super Smash Bros odds. Om det erbjuds Super Smash Bros odds finns det bara hos välsorterade esport bettingsidor som har ett stort fokus på just esportbetting. När det kommer till oddsen är det viktigaste att du lägger spel på högsta oddset som erbjuds.

FAQ - Super Smash Bros

Först och främst måste du vara minst 18 år gammal då alla spelbolag i Sverige har en åldersgräns på minst 18 år. Nästa steg är att hitta en Super Smash Bros betting sida. Därefter behöver du sätta in pengar på ditt konto, i samband med detta kan du utnyttja en bonus för nya spelare där du får mer pengar att betta med (förutsatt att det är din första insättning). Efter det kan du börja betta, hitta Super Smash Bros matchen du vill betta på, spelmarknaden och ett odds du tycker är värt.

Då Super Smash Bros betting inte är populärt finns det tyvärr inte många marknader att spela på. Vanligtvis erbjuds det endast odds på marknaden Matchvinnare.

Det är liten chans att Super Smash Bros livebetting erbjuds, vanligtvis brukar det bara vara möjligt att betta innan matchen börjar. Om du mot förmodan hittar ett spelbolag som erbjuder Super Smash Bros livebetting lär de även erbjuda livestreaming. Saknas livestreaming kan du istället titta via Twitch.tv eller YouTube Gaming.