Denna webbplats innehåller affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått. Läs mer här.

Hos Esportsbetting.se har vi affiliate-länkar. Om du klickar på en länk och registrerar dig hos en spelsajt får vi en liten ersättning från dem, men det kostar inte dig nått.  Läs mer här.

Betsafe samarbetar med Godsent

Betsafe tillhör ett av de största bolagen från BML Group där även Betsson och NordicBet ingår. De har under åren haft flera stora samarbeten inklusive ett med Formel 1-laget Alfa Romeo. Nu står det klart att de har säkrat ännu ett stort samarbete och tecknat ett avtal med den svenska organisationen Godsent. Det betyder i runda slängar att de är både huvudsponsorer och exklusiva bettingpartners till det populära e-sportlaget!

Betsafe är väl medvetna om att intresset för e-sport bara fortsätter att öka och inte minst nu under Covid-19 pandemin. Det finns också mycket att se fram emot med tanke på i princip alla stora turneringar var tvungna att ställas in under den första delen av året. Med detta visar Betsafe att de är beredda att satsa på e-sporten under de kommande åren och vad som komma skall.

Ett 3-årigt avtal

Avtalet som Betsafe har tecknat med Godsent sträcker sig över 3 år och är något som marknadschefen, Kim Ekelund, på Betsafe gläder sig mycket åt. Kim Ekelund säger att det visar på att Betsafe har ett tydligt engagemang för e-sporten. Han säger också att kombinationen mellan det ambitiösa laget och den äventyrliga sidan hos Betsafe gör att de passar så bra ihop.

Detta är det första sponsoravtalet mellan Betsafe och ett lag som är verksamma inom e-sporten. I början kommer fokus främst att ligga på CS:GO som är en av de populäraste e-sporterna. Det är faktiskt fortfarande den e-sport som lockar de största publiksiffrorna i Europa.

Betsafe är kända för att signera långvariga och utmanande sponsoravtal, något som fick Godsent på fall. Ludwig Sandgren som är CEO på Godsent säger att Betsafe är en väldigt ambitiös organisation som passar deras intressen perfekt. Han fortsätter och säger att detta samarbete kommer bli en viktig del i att få deras CS:GO-lag att klättra mot toppen.

Detta är Godsent

Godsent är en e-sportorganisation som är verksam och har lag inom hela tio stycken e-sporter. De har inte bara utövare och lag utan även flera innehållskreatörer som är verksamma inom organisationen. De är mest kända för att vara en pionjär inom e-sportkulturen och sätter på många sätt standarden för svensk e-sport. De har lagt stor fokus på spelares mentala hälsa och vill att deras liv både inom och utanför sporten ska vara så optimalt som det bara går. För att lyckas har de flera olika tekniker som de arbetar efter.

Detta är Betsafe

Betsafe som lanserades under 2006, tillhör alltså BML Group och är en spelsajt som till största del valt att fokusera på betting. De har en ganska kaxig profil med en svart och röd hemsida. Men förutom betting kan du även spela casino och poker hos spelsajten. De drivs idag med svensk spellicens från Spelinspektionen vilket betyder att de får marknadsföra sig på den svenska marknaden. De säger själva att de är sajten för dig som älskar äventyr och spänning och att de älskar action.